EUROMEX

Verzekerings-en aansprakelijkheidsrecht maar als gevolg van de verzekerde conflicten kan je praktisch alle rechtsdomeinen tegenkomen

Over EUROMEX

“Euromex is een rechtsbijstandsverzekeraar. We maken deel uit van een grote Zwitserse groep, maar werken onafhankelijk op eigen locaties. Zo’n 130 mensen werken in de kantoren aan de rand van Berchem en in Mont-Saint-Guibert (bij Waver). Iedereen kent iedereen. De lijnen zijn kort. Er is weinig hiërarchie en veel autonomie. Er is weinig dat tegenwoordig niet verzekerd kan worden. Situaties waar je elke dag mee te maken hebt, brengen risico’s met zich mee. De veranderende wereld zorgt voor nieuwe risico’s. Onze basistaak is het verdedigen van de rechten van onze klanten. Samen met de makelaars zoeken we naar de beste oplossingen voor de klanten. De juiste polis om het risico van de klant af te dekken. Om zo de wereld veiliger te maken voor de klanten.”

Aanwezig: "Natalie De Middelaer - Juridisch Specialist Schadebeheer Lincy Geudens - Juridisch Specialist Schadebeheer Ellen Huysmans - HR-manager"

Bekijk je graag meer bedrijven?