Antwerp Law JobdaysSofia & ELSA Antwerp present you...the Antwerp Law Jobdays!


"The only time success comes before work is in the dictionary." 

Harvey Specter

Studentenclubs zijn er om je te vermaken en om de stress van de studie even opzij te zetten. Studentenclubs zijn er echter ook om je voor te bereiden op het echte werk, om je een beter student te maken. Ook dit jaar zullen de Antwerpse afdeling van de European Law Students’ Association en de rechtenfaculteitsclub Sofia alles doen om ook jou een beter student te maken.


Ieder jaar opnieuw organiseren wij dit evenement voornamelijk voor jullie, de rechtenstudent. Ieder jaar opnieuw word jij als student dan ook weer overstelpt met flyers, affiches en carrièregidsen allerhande. ELSA Antwerpen en SOFIA steken dit jaar weer de koppen bijeen om er weer voor te zorgen dat de drempel tussen jou en de arbeidsmarkt wat minder groot wordt.


De Antwerp Law Jobdays bestaan uit de 'Job Fair' en de 'Campus Interviews'. Eerst maak je kennis met de verschillende kantoren vooraleer dat je op een gesprek gaat met een bepaald kantoor. 

"De Job Fair van de Antwerp Law Jobdays is dé manier om op een ongedwongen wijze de mogelijkheden van je rechtendiploma te verkennen. Niet alleen een aanrader voor wie op zoek is naar een vaste betrekking na zijn laatste master, maar ook voor de derde bachelor en eerste master, die eindelijk eens een échte vakantiejob wil vinden."

DOELGROEP


Studenten uit

  • 3de Bachelor in de Rechten
  • 1ste Master in de Rechten
  • 2de Master in de Rechten
  • de Master of Laws
  • Masters-na-masters in de Rechten


zijn zeer welkom tijdens beide evenementen.

DATA EN LOCATIE (o.v)


Job Fair: woensdag 14 november 2018 | 13.00-17.00 | Universiteit Antwerpen - Foyer Aula Rector Dhanis (K-Blok) - Kleine Kauwenberg 14, 2000 Antwerpen

Campus Interviews: donderdag 29 en vrijdag 30 november 2018 | 09.00-18.00 | Gebouwen Stadscampus Universiteit Antwerpen

DEELNEMENDE JURIDISCHE BEDRIJVEN 18-19


Indien je op de onderstaande knop duwt, kom je op een pagina terecht waarin je informatie vindt over de rechtstakken waarin het bedrijf actief is, hoe groot ze zijn en of ze deelnemen aan de Campus Interviews. Deelnemende bedrijven vind je hier:
DEELNAME AAN DE ANTWERP LAW JOBDAYS (JOB FAIR en CAMPUS INTERVIEWS)


Bent u een bedrijf uit de brede juridische sector en wenst u deel te nemen aan de Antwerp Law Jobdays 2018? Druk dan op 'inschrijving voor bedrijven'.
Dit jaar is het mogelijk om je CV in te zenden voorafgaand aan de Job Fair! Druk op de knop hier onderaan zodat bedrijven alvast op de hoogte zijn van je komst en al de mogelijkheid hebben om eens te zien of er een (juridische) match is (voor studenten).
Ben je een student uit de derde Bachelor, Master in de Rechten, Master of Laws, MNM Fiscaal recht en wenst u deel te nemen aan de Campus Interviews? Druk dan op 'inschrijving Campus Interviews' (niet mogelijk tot na de Job Fair)


Wens je wat meer te weten te komen over SOFIA en ELSA Antwerpen, contacteer dan respectievelijk www.sofia.be - www.elsaantwerpen.be of ga een kijkje nemen op hun Facebookpagina's hieronder.

© Copyright Sofia & ELSA Antwerpen 2016-2017.  All Rights Reserved.